DIGITALNA ŠTAMPA

end-logo
Zašto digitalna štampa?

Digitalna štampa Control P štamparije pruža uslugu najsavremenije tehnologije izrade štampe koja ima niz prednosti u odnosu na klasičnu ofset štampu. Glavna prednost se ogleda u brzoj i kvalitetnoj štampi za koju tiraž ne predstavlja nikakv problem. Da li radite 1, 20, 50 ili bilo koji tiraž manji od 200 tabaka, digitalna štampa štamparije Control P je pravi izbor iz više razloga. Prvenstveno, namenjena je štampi malih i srednjih tiraža koji u ofset štampi ne bi bili ekonomski opravdani, a i sama realizacija bi trajala od jedan do maksimalno nekoliko dana u digitalnoj štapi, za razliku od ofset štampe. Kvalitet otiska u digitalnoj štampi je daleko kvalitetniji od otiska u ofset štampi jer je drugačiji princip nanošenja boje. Štamparija Control P iz Niša pruža usluga izrade digitalne štampe vrhunskog kvaliteta sa rezolucijom 2400x2400 dpi što se ne može dobiti ni u jednoj drugoj tehnologiji štampe. Ofset štampa je ekonomski isplativija za velike tiraže, ali za njeni izradu potrebno mnogo vremena, a izrada štampanih aplikacija (flayeri, katalozi, brošure, vizit karte)... je klijentima uglavnom uvek hitno potrebna.
Digitalna štampa omogućava da se po istoj ceni urade otisci koji su mogu biti različiti.
U odnosu na klasičnu lasersku kolor štampu digitalna štampa je jeftinija i do 70% uz neuporedivo bolji kvalitet otiska.
Prava digitalna štampa omogućava vrhunske otiske na materijalima i do 300g/m2, što sa laserskom štampom nije slučaj.
Digitalna štampa štamparije Control P omogućava izradu probnih otisaka na osnovu kojih se dobija odobrenje za izradu celog tiraža.
CONTROL P PREPAID

Planirajte troškove štampe!
UŠTEDITE I DO 70.000 DINARA!
Ako Vaša firma ili Vi lično imate periodične potrebe za digitalnom štampom možete dosta uštediti!
Vrlo je jednostavno, uplatite unapred 1000 otisaka a štampajte po istoj, i to najnižoj ceni koliko Vam i kada Vam to bude bude potrebno.
Primer: kolor otisak na punom formatu 330x480 bez obzira na pokrivenost bojom uvek će Vas koštati 45 din. Unapred uplaćene otiske koristite dok ih ne potrošite bez obzira na vremenski period korišćenja pre-paid pretplate. Kada Vam ostane još stotinak otisaka bićete obavešteni, možete obnoviti pre-paid pretplatu i ukoliko želite da ponovo uplatite Prepaid i zadržite pravo na najpovoljniju cenu štampe.
Ušteda je ogromna - i do 70%!
Na 1000 unapred uplaćenih otisaka možete uštedeti i do 70.000 dinara!
Ovakvu cenu otiska sa papirom ne možete postići ni ako kupite svoj kolor laserski printer, pa makar i polu profesionalni. Cena otiska će Vas koštati opet mnogo više, za razliku od cene koju dobijate kao naš privilegovani klijent - kada ste u Prepaid sitemu pretplate u štampariji Control P. Ovo može zvučati poput jeftine reklame na TeleShopu ali je 100% istinito i isplativo! Ukoliko se odlučite za pre-paid sitem pretplate uvidećete da ušteda od 70.000 dinara na neodredjeni vremenski period predstavlja neverovatno isplativu ekonomsku investiciju, koja štedi budžet Vaše firme kada su u pitanju investicije za reklamiranje i marketinške aktivnosti.