FLAJERI

end-logo
 
Opis:

U štampariji Control P možete birati sve, od štampe punog kolora, do crno belih varijanti, jednostrane ili obostrane štampe, preko različitih varijanti savijanja, bigovanja, štancovanja... Najsavremenije mašine kao i stručan tim je spreman da odgovori na Vaše kratke rokove izrade, dizajniranje, kao i da pruži uslugu štampe visokog kvaliteta. Bilo da je reč o digitalnoj ili ofset stampi, mi štampamo za svakoga po želji i potrebi. Cena izrade štampe flajera garantuje zadovoljstvo kao i kod svih naših dosadašnjih klijenata. Flajere možete koristiti u promocijama profitabilnih ili neprofitabilnih poslova, ali je jedno obavezujuće da flajer mora biti prilagodjen Vašoj vrsti posla, Vašem proizvodu i Vašim potrebama.

CENOVNIKCENOVNIK

CONTROL P REALIZOVANI PROJEKTI

USLUGE

Digitalna Štampa
Digitalna štampa Control P štamparije pruža uslugu najsavremenije tehnologije izrade štampe koja ima niz prednosti u odnosu na klasičnu ofset štampu.
DIGITALNA ŠTAMPADIGITALNA ŠTAMPA
Štampa Velikih Formata
Štamparija Control P pruža usluge ploter štampe i digitalne štampa velikih formata do širine 2.5 metra. U našu delatnost spada i izrada i montaža: prozorske grafike, fasadne grafike...
ŠTAMPA VELIKIH FORMATAŠTAMPA VELIKIH FORMATA
Ofset Štampa
Ofset štampa je usluga koju štamparija Control P pruža na vrhunskom nivou. Ofset štampa je postupak kojim se delovanjem pritiska prenosi obojena slika originala.
OFSET ŠTAMPAOFSET ŠTAMPA
Grafička Priprema
Grafička priprema za sve vrste štampe i svih vrsta štampanog materijala. Sve vrste usluga iz domena grafičkog dizajna i pripreme za štampu.
GRAFIČKA PRIPREMAGRAFIČKA PRIPREMA
Dorada
Dorada koja ide nakon izrade štampe je izuzetno važan proces. Štamparija Control P pored usluga same štampe nudi vrhunsku uslugu dorade.
DORADADORADA
Knjigovezačke Usluge
Na jednom mestu pored usluga izrade štampe, uvek možete završiti i sve ostale usluge dorade koji prate štampu ili fotokopiranje.
KNJIGOVEZAČKE USLUGEKNJIGOVEZAČKE USLUGE