KNJIGE

end-logo
 
Opis:

Ukoliko imate potrebu za publikacijom (knjigom) u tiražu koji je npr. ispod 300 primeraka (minimalan broj komada za isplativost u offset štampi), ili Vam je knjiga potrebna u kratkom roku, štamparija Control P Vam nudiveliki izbor rešenja. Format do koga možemo štampati je A3+, što je više nego dovoljno velika površina za više od 99% knjiga koje se uobičajeno pojavljuju na našem tržištu. Papir koji koristimo se, po gramaturi, kreće od 80 do 250 grama, u mat ili sjajnoj verziji. Bez ograničenja, možemo odštampati svaki materijal, bilo da je crno-beli ili u boji. Povezivanje knjiga može biti izvedeno na nekoliko načina: termobindom (broširani povez), žicom, ili tvrdim povezom. Postoji mogućnost i dodatnih varijanti povezivanja (kao što je npr. šivenje), a sve ih možemo izvesti u zavisnosti od specifičnih potreba klijenta.

CENOVNIKCENOVNIK

CONTROL P REALIZOVANI PROJEKTI

USLUGE

Digitalna Štampa
Digitalna štampa Control P štamparije pruža uslugu najsavremenije tehnologije izrade štampe koja ima niz prednosti u odnosu na klasičnu ofset štampu.
DIGITALNA ŠTAMPADIGITALNA ŠTAMPA
Štampa Velikih Formata
Štamparija Control P pruža usluge ploter štampe i digitalne štampa velikih formata do širine 2.5 metra. U našu delatnost spada i izrada i montaža: prozorske grafike, fasadne grafike...
ŠTAMPA VELIKIH FORMATAŠTAMPA VELIKIH FORMATA
Ofset Štampa
Ofset štampa je usluga koju štamparija Control P pruža na vrhunskom nivou. Ofset štampa je postupak kojim se delovanjem pritiska prenosi obojena slika originala.
OFSET ŠTAMPAOFSET ŠTAMPA
Grafička Priprema
Grafička priprema za sve vrste štampe i svih vrsta štampanog materijala. Sve vrste usluga iz domena grafičkog dizajna i pripreme za štampu.
GRAFIČKA PRIPREMAGRAFIČKA PRIPREMA
Dorada
Dorada koja ide nakon izrade štampe je izuzetno važan proces. Štamparija Control P pored usluga same štampe nudi vrhunsku uslugu dorade.
DORADADORADA
Knjigovezačke Usluge
Na jednom mestu pored usluga izrade štampe, uvek možete završiti i sve ostale usluge dorade koji prate štampu ili fotokopiranje.
KNJIGOVEZAČKE USLUGEKNJIGOVEZAČKE USLUGE